Så er det noget nemmere med "Jeg er ikke klar til et forhold".
I really do - but its not.En 40-årig kan sagtens have en masse tilfælles med en 28-årig, hun lige har mødt, for farmer ønsker en kone, thorsten vi har aldrig været mere individuelle i vores måde at indrette vores liv på, og det skaber fællesskab på tværs af generationer.Der findes så absolut mennesker, der er så skarpe på deres eget liv, at de holder sig på måtten, selvom det nemmeste for dem ville være at hoppe ind i et forhold, der på den dato uden sex korte bane ville være skønt for dem.Held og lykke med alt.Omvendt er det også medvirkende årsag til, at der er mindre tid til parforholdet.Det ser man næsten ikke i dag.De kan ikke se et liv for sig uden at arbejde.No doubt they will.
Der er også dem, der er et sted i tilværelsen, hvor de gentagne gange har valgt den forkerte type partner - og nu ønsker at ændre dette mønster.
De er ikke nær så pressede økonomisk, men tid er dog stadig en udfordring for de fleste.
Det kan skyldes alt fra dødsfald i familien til økonomiske, arbejdsmæssige eller andre udefrakommende faktorer, der suger al deres opmærksomhed for en periode.
På den anden side er der så meget andet, de prioriterer over samlivet og sexlivet, eksempelvis at holde sig i god fysisk form.
I dag ved alle, at et velfungerende sexliv ikke har noget med alder at gøre.Kærlighed og parforhold er blevet et mål i sig selv.I think its fantastic that women are getting interested in reading about sex and exploring it in fiction and I think its a much more accurate reflection of the world we all live in, says Hilton.I wanted it to be really entertaining and keep people turning the pages.Der er et helt andet fokus på kvinder og alder.More interesting than her déshablillé is her decision to use her initials, LS,and not her name, Lisa, as she has done on previous books.
Skulle du møde en enkelt mand, der gerne vil knalde den første aften, men bagefter synes, at du var "for nem" eller noget i den stil, så må han sgu rejse tilbage til 50'erne.

[L_RANDNUM-10-999]