Kontakt sexpartnere og giv besked Hvis det viser sig, at du har klamydia, er det enormt vigtigt, at du kontakter dine tidligere sexpartnere, for at give dem besked omkring det.
Bliv klogere på kønssygdommen klamydia, de symptomer du skal kigge efter og meget mere i denne artikel.
Kvinder kan opleve, at de begynder at småbløde efter sex eller uden for perioden med menstruation.En af dem er selvsagt smittebæreren, og det kan være, at han eller hun ikke er klar over det, og du kan også selv have smittet andre.Klamydia er en drilsk sygdom, da det langt fra er alle faktisk er kun omkring halvdelen af alle smittede der mærker symptomer, når de er smittet.Hvis I begge er frie for kønssygdomme, kan I sagtens dyrke sex uden kondom, da der i så fald ikke er fare for at smitte hinanden.Opfattelsen hos mange seere og mange politikere var lige så klar, og forargelsen spredte sig.
Eksministre har meldt sig efter tur for at støtte kandidaten, mens toneangivende sympatisører for toppen af poppen i den nuværende ledelse er af en anden opfattelse.
Dette kan være et tegn på, at du er smittet med klamydia.
Derudover og endnu vigtigere er det altid vigtigt at huske beskyttelse under sex.
Om den udlændingepolitik, som kandidaten fra Roskilde gennem længere tid har været blandt de fremmeste kritikere.
Hvis du er i et fast parhold, og du er på p-piller, mini-piller eller en anden prævention, der beskytter dig mod uønsket graviditet, er det en god idé at lade jer begge teste.
Det hænger sammen med, at det oftest er i denne alder, at mange skifter partner forholdsvis tit, og måske ikke er oplyste nok omkring farerne ved ubeskyttet sex.For at blive testet kan du bestille en klamydia test her.Mandag aften bekendtgjorde debattøren Niels Jespersen nemlig pludselig på Facebook, at han nu vil forsøge at blive kandidat for Roskilde).Hvem siger, at dansere skal være tynde som pinde?Hvad synes du om hendes dans?
[L_RANDNUM-10-999]