Så en højere stønnen.
Jamil ligger PÅ ryggen med hævet overkrop hvilende på sine albuer.
Fordi jeg synes det voksne personals vise dias kunne være nice at lære at slås siger hun med sit mest charmerende smil.
Går op ad trappen til etagen ovenpå og Majken på hendes værelse.Fører to nøgler.Nanna Josephine folder servietten sammen.Hun støder sit venstre lår mod Jamil.Ida ligger i sin seng.De er alene i lokalet.Josephine borer sine negle ind i håndfladen på Majken.DE GÅR HEN mod skolen sammen.Han fumler med sin sweatshirt, men den ryger, så bukserne, og til sidst sidder han kun i grå boxershorts.
Lille spejl på væggen der.
Du kan selv bestemme hvor meget hjælp du vil have og lige meget hvad, så skal du jo stadig dreje rundt på pedalerne, præcis lige så meget som du plejer, det er bare ikke nær så hårdt.
Josephine, jegja, jeg var jo lige henne og tjekke dit træningscenter.
Så sutter hun på nogle fingre.Vi har et sted.Majken holder hende i hånden.Fordele: Blødgør og fugter din hud i bedste stil.Hun blinker, mens hun ser ud af vinduet til sin højre side.Han ser mistroisk på hende.Stiller sig over til Gladiatorerne da de skiller sig ud for at lave deres afsluttende træning.
Men faktisk er det endnu mere oplagt at bruge elcyklen i efteråret og i vinteren hvor den jo helt bokstaveligt giver dig medvind på cykelstierne.

[L_RANDNUM-10-999]