Men altså indledningen hvoraf kun en del af lokale avis, harlow essex pladshensyn kan gengives her tog undgangspunkt i Office for National Statistics (ONS) nyligt udkomne rapport diskuterer vi forholdet mellem seksuel identitet og seksuel adfærd.
Og til tider frustreret over at mine egne forsøg på at formidle en mere moderne drenge/manderolle bliver rasende afvist af ja netop af homoseksuelle mænd og drenge. .
Både kønnet og og personlige erfaringer blokerer tilsyneladende for forståelsen i denne sammenhæng.Hvis man ikke ønsker at forholde sig til andre mennesker og deres liv kan man holde jo holde sig væk.I øvrigt vil jeg bede dig afholde dig fra at komme med indirekte beskyldninger af den type jeg fornemmer ligger bag dine spørgsmål.Nedenstående er et uddrag af en debat jeg havde med Karen.Måske er kasserne, der omtales i linket, så trange at det de facto bliver umuligt for fyrene, at påtage sig homoidentitet i en nær fremtid?Min analyse kan godt efterlade et vist sortsyn det er jeg klar over.
Problemet med at forsvare lov og orden, er at de der gør det rent faktisk aldrig går ind for den eksisterende lovgivning.
Derfor taber mænd ikke social status ved at gifte sig med kvinder fra ikke-vestlige lande.
Unge tenderer til at tænke, at hvad der ikke er på nettet findes ikke i virkeligheden.
Og i fald ens dømmekraft svigter og den slags tanker dukker op bør man så ikke følge Voltaire og tage en times havearbejde og gentænke både sine argumenter og værdier?
Så der er stof til mange debatter og forskellige former for oplysningskampagner.
Lgbt miljøet bliver ikke styrket, men svækket af mændenes underperformence.I min sociale omgang i miljøet støder jeg rent faktisk på denne verden: Kriminelle der lige har forladt Vestre fængsel, psykisk syge, mennesker med adhd, Aspergers syndrom, stofafvænnede, alkoholiserede mennesker, unge uden uddannelse fra belastede sociale miljøer der frekventerer homosteder.Hvordan personlige fornærmelser af den art du fremturer med skulle kunne bringe homopolitiske debatter videre synes jeg du skylder et svar på?Mange voksne bevæger listens voksen dating sig i sneglefart på nettet.De unges frustration skyldes frygt for, at rende ind i typen og selv blive stigmatiseret.Og hvad gør vi så?(Stort set) ingen er homoseksuelle.Det er et ufravigeligt princip.Men nu har jeg da oplevet noget nyt.Så er problemet som Journalistpolitiet (Facebookgruppen) påpeger at EB også går efter private virksomheder, der har haft manden ansat som statist.eks.I øvrigt, hvis homoseksualitet var alment udbredt og anerkendt ville der slet ikke være noget marked for homosærprodukter.Ændringer i kønsstrukturen rammer dobbelt skævt når parforhold involverer to af samme køn.Hvilket er en reelt fare.På trods af at du taler om socialkonstruktivisme, har jeg den fornemmelse at du betragter mænd som seksuelle væsener før de bliver sociale væsener.

Hvis vedkommende er løbet tør for argumenter er der jo ikke noget at gøre ved det.
Men mændenes relative svaghed præger homomiljøet i dag.
Her supplerer det psykiske pres i miljøet blot det sociale pres de unge oplever fra klassekammerater, forældre og andre i deres nærmeste omgivelser.


[L_RANDNUM-10-999]