Tryghedsforsikringen er markedets bedste sikring mod uventede udgifter og derfor oplagt, hvis du ønsker øget økonomisk tryghed.
I selve dækningsperioden skal du få foretaget service og reparationer på dækningsberettigede skader hos et 100 Autotjek godkendt værksted.
Ekstra tryghed efter køb, med en Autotjek Tryghedsforsikring er bilen kontrolleret indgående, og det giver dig sikkerhed for, at den er i ven voksen finder orden. .Forsikringen dækker mod en lang række uforudsete nedbrud på din bil, så du hverken skal betale arbejdsløn, reservedele eller moms, når din bil får en dækningsberettiget reparation.I dækningsoversigten kan du se de biler, der er undtaget, og prisoversigten får du hos din lokale 100 Autotjek forhandler.Fornyelse af forsikringen, du kan forny din Autotjek Tryghedsforsikring ved udløb, hvis bilen i perioden ikke er blevet over 12 år gammel eller har kørt mere end 200.000.Dækker også i udlandet, hvis du er uheldig og får en dækningsberettiget skade under kørsel i EU eller de nordiske lande, dækker Autotjek Tryghedsforsikring også.Ved nedbrud, skade og havari har du også frit værkstedsvalg i hele EU og EØS.Ved tegning kan bilen maksimalt være 12 år og maksimalt have kørt 200.000 kilometer.Afhængig af bilens alder og kilometerstand dækker forsikringen op til.
Du kan tegne en 100 Autotjek Tryghedsforsikring på de fleste biler under.500.
Den fungerer som en ejerskifteforsikring, hvor du får dækket eventuelle skader i en periode efter købet.
Krav til service og reparationer, for at få fuldt udbytte af din Autotjek Tryghedsforsikring er det vigtigt, at du overholder producentens anviste serviceintervaller på et værksted, der er godkendt af bilproducenten.
Forsikringen er udarbejdet i samarbejde med forsikringsselskabet AutoConcept og er derfor billig samt omfattende i dækning.
Når værkstedet modtager en godkendelse på en dækningsberettiget reparation, reparerer de bilen, så du hurtigst muligt er kørende igen.Autotjek Tryghedsforsikring, hos 100 Autotjek kan du tegne en Autotjek Tryghedsforsikring uden selvrisiko.Tjek vores dækningsoversigt, betingelser for forsikringen.Regningen fra reparationen medbringer du blot efterfølgende til din lokale 100 Autotjek-forhandler, som anmelder skaden.Bilens alder og kilometerantal på skadestidspunktet afgør dækningen.Autotjek Tryghedsforsikring er en udvidelse af din 12 måneders Autotjek-Garanti, der følger med i købet.
Procedure ved reparation, hvis du får et nedbrud på din bil, kontakter du dit nærmeste 100 Autotjek værksted, der fejlsøger på bilen og indsender en skadesanmeldelse, hvis reparationen er omfattet af dækningen.
Autotjek Tryghedsforsikring dækker reparationer på reservedele, der som udgangspunkt ikke er betegnet som en sliddel, du bør forvent at skulle udskifte i bilens levetid.

[L_RANDNUM-10-999]